Чому охолоджуюча рідина настільки важлива?

Чому охолоджуюча рідина настільки важлива?

Догляд за станом холодоагенту є основою для підтримки ефективності системи охолодження в автомобілі. Важливо вибирати правильний продукт, скажімо охолоджуюча рідина BORYGO EKO користується популярністю серед водіїв протягом багатьох років. В чому її переваги?

Чому охолоджуюча рідина важлива?

Рідина заповнює систему охолодження двигуна. Завдяки цьому тепло передається і транспортується набагато швидше і ефективніше. В результаті двигун здатний підтримувати оптимальну робочу температуру, тобто близько 90-95 °С. Як занадто висока, так і занадто низька температура приводного пристрою викликає прискорене зношування його компонентів.

Особливо небезпечно перегрівати двигун, що може пошкодити прокладку під головкою або деформувати головку. Такий великий провал в крайньому випадку зробить ремонт приводного пристрою невигідним або неможливим, і найкращим рішенням буде покупка нового двигуна або навіть автомобіля. Одним з перших видимих ознак перегрітого двигуна є кип'ятіння охолоджуючої рідини, тому варто дбати про її стан і рівень.

BORYGO EKO

Одним з найбільш популярних виробників холодоагентів є BORYGO, який супроводжує українських водіїв і їх автомобілі протягом декількох десятиліть. Borygo Eko - рідина з низьким коефіцієнтом тертя, основним компонентом якої є нетоксичний пропіленгліколь високої чистоти. Borygo Eko має набір антикорозійних і збагачувальних добавок, які гарантують незмінні експлуатаційні властивості не менше 5 років. Продукт безпечний для навколишнього середовища. Він схильний до швидкого біодеградації. Нетоксична і біорозкладна рідина Boron Eko ефективно захищає від корозії всі метали системи охолодження, особливо компоненти з алюмінієвих сплавів або чавуну.

Borygo Eko - один з небагатьох в світі продуктів, який має знак TRIGARD (потрійний захист: замерзання, корозія, навколишнє середовище). Відповідає вимогам до рідин з низьким коефіцієнтом тертя для систем охолодження двигунів внутрішнього згоряння. Він має сертифікат безпеки B і сертифікат відповідності.

Доступні упаковки: 1 літр, 5 літрів, 20 літрів, бочка 120 кілограм, піддон 1000 кілограмом. Термін служби рідини: продукт, на який поширюється гарантія виробника на 5 років.

Технологія виробництва здійснюється на основі нетоксичного пропіленгліколю з високим ступенем чистоти. Продукт містить набір антикорозійних добавок, антиоксидантів, стабілізаторів і протипінних агентів.

Переваги продукту:

  • температура кристалізації -35 °С;
  • ефективно захищає метали системи охолодження від корозії, перегріву і заморожування;
  • захищає гумові компоненти системи охолодження;
  • наявні всі сертифікати.   

Вимірювання температури кристалізації має проводитися з використанням пристрою, призначеного для зчитування пропиленгликоля.

Слід пам'ятати, що охолоджуюча рідина Borygo Eko буде краще, ніж вода або інший дешевий холодоагент. Регулярна заміна холодоагенту може захистити від серйозних збоїв двигуна. Купити рідину Borygo Eko ви можете, пройшовши в Інтернет магазин https://5w40.com.ua/shop/category/oholodzhuiucha-ridina, де представлений широкий вибір продукції. 

09.02.2018
Нашли ошибку? Выделите текст мышью и нажмите Ctrl+Enter

Комментарии